LUNCH BUFFÉ

Frukost från 08 00 - 9 30 Lunchuffé från kl 09.00 - 14.30

Måndag 8 mars

Bräckt Falukorv med stuvade Makaroner
100 kr
Bräckt falukorv med stuvad spenat, kokt plugg
Dagens Soppa:
Pastagratäng La mama
4.Stort Nyttigt salladsbord med dagens Soppa
75 kr
Efter KL 13.30 Ger vi alla 20% på buffen
80 kr

Tisdag 9 mars

Raggmunk, Fläsk
100 kr
Fläsk med löksås, kokt potatis
Raggmunk, Fläsk, Bruna bönor
Katrinplommon späckad Köttfärslimpa, gräddsås, kokt plugg
Dagens Soppa:
Pastagratäng La mama
Stort Nyttigt salladsbord med dagens Soppa
75 kr
Efter KL 13.30 Ger vi alla 20% på buffen
80 kr

Onsdag 10 mars

1. Kyckling " flygande Jakob", banan, bacon, jordnötter, chiligrädde, ris
100 kr
Dansk kålpudding, lingonsylt, gräddsås
Dagens Soppa:
Pastagratäng La mama
Efter KL 13.30 Ger vi alla 20% på buffen
80 kr
Stort Nyttigt salladsbord med dagens Soppa
75 kr

Torsdag 11 mars

Herr Wallenbergare skirat smör, ärtor samt Potatis pure.
100 kr
Chicken ala king med ris
Pannkaka med grädde och sylt
Dagens Soppa: Ärtsoppa
Pastagratäng La mama
5. Stort Nyttigt salladsbord med dagens Soppa
75 kr
Efter KL 13.30 Ger vi alla 20% på buffen
80 kr

Fredag 12 mars

Fläskschnitzel, bearnaisesås, rödvinssås, rostad potatis
100 kr
Dagens Soppa:
Pastagratäng La mama
Efter KL 13.30 Ger vi alla 20% på buffen
80 kr
Stort Nyttigt salladsbord med dagens Soppa
75 kr

Gäller hela vecka 10

1) Het Högrevsburgare med Bacon och lökringar. Pommes strips.
169 kr
2) Grillad Halloumiburgare med sötpommes & Chilimajo.
169 kr
3) Fish & Chips med Tartarsås samt pommes frites.
149 kr
4) Natchotallrik (nötfärs, tomatsås smält gratängost. 2 såser)
95 kr
5) Räksallad, handskalade räkor, citronskiva m.m.
6) Grekisk sallad, fetaost och oliver m.m.
7) Chevré sallad med walnötter samt honung, frukt
8) Kycklingsallad med napolimix.
125 kr
8) Dagens soppa med Stora salladsbordet
75 kr
9) Bakad potatis, sallad. Välj mellan skagen, kycklingröra eller ost o skinka.
119 kr
Lunch Buffé. Smaka på alla rätter och avsluta med Kaffe och härgjord kaka.
Dela sidan
Ladda ner PDF